Kylpyhuone- ja saunaremontit Petteri Holmroosilta Paimiossa

Kaikki yhteystietomme
kylpyhuone- ja saunaremontit

Kylpyhuoneen tai saunan remontointi on paikallaan silloin, kun vanha tila on tullut tiensä päähän. Kylpyhuoneen ja saunan remontointi lähtee aina asiakkaan toiveista. Onko haaveenasi kokonaisvaltainen muutos vanhasta uuteen, vai tarvitsetko kenties vain asentajaa lauteille? Meiltä onnistuu niin pieni yksittäinen työ kuin suurempikin remontti avaimet käteen -palveluna. Teemme kylpyhuone- ja saunaremontteja Paimiossa, Turussa ja lähikunnissa.


Tutustu palveluihimme, ja pyydä tarjous!

Kylpyhuone- ja saunaremontit ovat täynnä mahdollisuuksia

Kylpyhuone- ja saunaremonttiin voidaan sisällyttää monenmoista budjettisi ja tarpeidesi mukaan. Toteutusvaihtoehtoja on useita, siinä missä makujakin. Voimme toimia täysin ohjeistuksesi mukaisesti, mikäli oma visiosi on selkeä. Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää meidän kokeneita näkemyksiämme, ja voimme yhdessä suunnitella toimivan remontin. Remontissa voidaan tehdä esimerkiksi:

  • Laatoitustyöt
  • Kalusteasennukset
  • Toimivammat valaistukset
  • Uusien suihkujen ja hanojen asennukset
  • Kiuaskytkennät
  • Laudeasennukset
  • Paneloinnit

Entä miltä kuulostaisi audiolaitteet saunaan tai erikoisemmat, persoonallisetkin ratkaisut? Kokonaisuus suunnitellaan ja toteutetaan varmana laatutyönä alusta loppuun asukkaan käyttötarpeiden ja toiveiden mukaisesti!

Sertifioitu toimija

VTT on Suomen valtion omistama yritys, joka myöntää erilaisia sertifikaatteja rakennusalalle. VTT:n yleisimpiä sertifikaatteja ovat märkätilojen vedeneristäjä ja laatoittaja -sertifikaatit. Nämä sertifikaatit eivät kuitenkaan ole pakollisia kuluttajien tilaamissa sauna- ja kylpyhuoneremonteissa. Siitä huolimatta on erittäin suositeltavaa valita sertifioitu tekijä, etenkin, jos asut rivitalossa tai kerrostalossa. Sertifikaatti toimii tietynlaisena takeena urakoitsijan riittävästä osaamisesta sekä materiaalitietämyksestä ja siten myös hyvästä sekä turvallisesta lopputuloksesta. Petteri Holmroos on ollut VTT:n sertifioima yritys jo vuodesta 2001 saakka, eli saat meistä luotettavan kumppanin kylpyhuone- ja saunaremontteihisi!