Rakennussaneeraukset
Petteri Holmroosilta Paimiossa

Yhteystietomme
rakennussaneeraukset

Petteri Holmroos toteuttaa rakennussaneeraukset ammattitaidolla Paimiossa, Turussa ja lähikunnissa. Keskitymme pääasiassa huoneistojen remontteihin. Jokainen tila ja pinta on uusittavissa sen mukaan, mitä asiakas remontilta toivoo. Keittiöstä voidaan tehdä toimivampi uusilla kalusteilla, kylpyhuone ja sauna voidaan laatoittaa uudelleen, tai vanhan lattian tilalle voidaan asentaa vaikkapa kestävä vinyylilattia. Remonttiin kannattaa valita aina kokenut ammattilainen, joka tuntee oikeaoppiset työtavat ja materiaalit. Näin voit olla varma laadukkaasta työjäljestä, joka kestää aikaa ja elämistä vuodesta toiseen. Hyvin tehty saneeraus nostattaa myös asumisen viihtyisyyttä ja kohteen arvoa!

Rakennussaneeraus – kaikki helposti yhdeltä yritykseltä

Kun kaikki saneeraukseen liittyvä tulee yhdeltä ja samalta toimijalta, asioiminen on varsin vaivatonta ja helppoa. Työt eivät seiso, aikataulut pitävät, ja urakka valmistuu ennen kuin huomaatkaan. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan ihastella valmista lopputulosta. Kerro meille, millaista remonttia tarvitset, niin jutellaan lisää ratkaisuista, jotka sopivat juuri sinulle. Voimme saneerata myös esimerkiksi ulkorakennuksia ja muita korjausta vaativia kohteita tapauskohtaisesti.

Luotettava saneeraaja

Petteri Holmroos erottautuu kilpailijoidensa toimintatavoista tarjoamalla henkilökohtaista palvelua sekä antamalla tarvittaessa apua materiaalien valinnoissa ja päätösten teossa. Välitämme aidosti hankkeen lopputuloksesta. Tavoitteenamme on toteuttaa remontti, johon omistaja sekä loppukäyttäjä voivat olla tyytyväisiä vielä vuosienkin jälkeen. 


Vuosikymmenien toimimisen aikana olemme luoneet laajat verkostot ja hioneet prosessimme huippuunsa. Tämän takia tarjouksemme ovat aina erittäin kilpailukykyisiä. Toimimme tehokkaasti, laadusta tinkimättä. Teemme sinulle urakkatarjouksen, jotta tiedät alusta asti, mistä maksat ja kuinka paljon. Tällä tavoin epämiellyttäviä yllätyksiä ei pääse syntymään myöhemmin.