Rakennus­saneeraus

Rakennussaneerauksemme keskittyy huoneistojen remontteihin | Paimio, Turku ja lähikunnat

Rakennusten saneerauksissa työskentelemme pääasiassa huoneistoremonttien parissa. Jokainen tila ja pinta on uusittavissa sen mukaan, mitä asiakas remontilta toivoo. Keittiöstä voidaan tehdä toimivampi uusilla kalusteilla, kylpyhuone ja sauna laatoittaa uudelleen tai vanhan lattian tilalle voidaan asentaa vaikkapa kestävä laminaatti. 

Remonttiin kannattaa valita aina kokenut ammattilainen, joka tuntee oikeaoppiset työtavat ja materiaalit. Näin varmistutaan laadukkaasta työjäljestä, joka kestää aikaa ja elämistä vuodesta toiseen. Hyvin tehty saneeraus nostattaa myös asumisen viihtyisyyttä!

Rakennussaneeraus - kaikki helposti yhden yrityksen alta

Kun kaikki saneerauksen liittyvä tulee yhdeltä ja samalta toimijalta, asioiminen on varsin vaivatonta ja helppoa. Työt eivät seiso, aikataulut pitävät ja urakka valmistuu ennen kuin huomaatkaan. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan ihastella valmista lopputulosta. 

Kerro meille millaista remonttia tarvitset, niin jutellaan lisää ratkaisuista, jotka sopivat juuri sinulle. Voimme saneerata myös esimerkiksi ulkorakennuksia ja muita korjausta vaativia kohteita tapauskohtaisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää